TILA: HIERTÄMÖ

DIE HARD TAMPERE toteutetaan Hiedanrannan Hiertämöön, jota ei ole aikaisemmin käytetty esitystilana. Postmodernia arkkitehtuuria edustava kuution muotoinen ja tiilielementtilaatoin päällystetty

Hiertämö on toiminut rakennusvuodesta 1985 alkaen kemimassan hiertämönä. Rakennus on Hiedanrannan vanhoista tehdasrakennuksista uusin ja saanut uuden julkisivun tänä kesänä graffititaiteilijoiden yhteistyönä. Hiertämö on ollut tyhjillään vuodesta 2008 tämän vuoden elokuuhun saakka, jolloin esityksen harjoitukset tilassa alkoivat.

DIE HARD TAMPERE on tilalähtöinen teos, jossa Hiertämön uniikki teollisuushalli toimii  inspiraationa esityksen maailmalle. Hiertämö antaa teatteriesitykselle poikkeukselliset puitteet käsitellä terrorismin aihetta kokonaisvaltaisella tavalla.

Esitystilan aulassa on tarjolla kahvia, teetä sekä pientä suolaista ja makeaa. Muistathan pukeutua lämpimästi esitystä varten. Hiertämön esitystilassa on viileää. Katsomosta löytyy myös lämpimiä vilttejä!


SAAPUMINEN

Osoite: Hiertämö, Lielahdenkatu 10, 33400 Tampere

Esitykseen saapuminen on helppoa paikallisbussilla, yksityisautolla tai pyöräilemällä.

PYÖRÄILLEN 

Keskustasta pääset paikalle Paasikiventien alikulun kautta. Mikäli tulet Ylöjärven suunnalta, pääset Hiertämölle helpoiten Lielahdenkadun kautta.

LINJA-AUTOLLA

Linjat 3, 21, 28, 35, 37, 80 ja 85 kulkevat Hiedanrantaan. Jää pois Paasikiventiellä sijaitsevalla Hiedanrannan pysäkillä (1010). Kävelymatkaa pysäkiltä Hiertämölle on noin 500 metriä.

AUTOLLA

Hiedanrantaan pääset henkilöautolla ainoastaan Lielahdenkadun kautta. Alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja – esitystilan välittömässä läheisyydessä sekä Hiedanrannan Pajan ja Lielahden kartanon alueella.